Retur si garantie

Ne straduim sa va oferim cele mai bune produse, la cele mai mici preturi, insotite de descrieri si poze cat mai relevante, astfel incat sa fiti pe deplin satisfacut de produsele comandate in magazinul nostru. Daca, totusi, doriti sa returnati unele produse, acest lucru poate fi realizat in conditiile de mai jos:


Produse pe care nu le mai doriti

In cazul in care doriti sa returnati un produs, puteti face acest lucru in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.


Produse defecte

Beneficiati de o garantie de 12 luni la orice produs cumparat din magazinul nostru. Va rugam sa faceti o descriere a defectului printr-un mail pe adresa site-ului. Veti fi contactat de echipa site-ului. Daca se constata ca produsul este defect, va rugam sa il curatati si sa il ambalati corespunzator si sa il trimiteti pe adresa depozitului nostru (pe care o gasiti mai jos), insotit in mod obligatoriu de FACTURA corespunzatoare.


Anularea comenzii

Aveti dreptul sa anulati comanda in maxim 14 zile calendaristice de la plasarea ei. In cazul in care coletul tau a fost deja expediat, costurile de expediere vor fi suportate de catre Dvs. Avand in vedere ca expediem comenzile in aceeasi zi, pentru a evita costurile cu transportul, va recomandam sa anulati comanda cat mai repede, preferabil telefonic pana la ora 16.30.


Restituirea banilor

Conform legii comertului electronic, suntem obligati sa va restituim banii in maxim 14 zile calendaristice de la restituirea produselor si verificarea lor. Practic, facem restituirea prin transfer bancar in 3-4 zile de la primirea produselor si a informatiilor necesare transferului (date cont, IBAN, nume banca, nume beneficiar).


Cum se returneaza un produs

1. Ne scrieti un e-mail cu nemultumirile Dvs. la adresa comenzi@bagsy.ro

2. Va rugam sa ambalati produsul in mod corespunzator.

3. In colet adaugati o hartie pe care sa precizati:
- Numele Dvs.
- Motivul returnarii-nu este necesara precizarea
- IBAN Cont bancar
- Nume banca
- Titular cont


4. Primiti banii in contul bancar personal


Adresa noastra este:

Inside Technologies SRL
str. Bariera Valcii Nr. 243a
Craiova, Dolj, 200123

Aici gasiti un model formular returnare produseDaca aveti probleme legate de o comanda, care nu pot pot fi rezolvate prin procedura descrisa mai sus, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Sami, la adresa de e-mail conciliere@bagsy.ro.

Aboneaza-te la newsletter si ai 10% reducere