Detalii livrare

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor de la Bagsy catre Dvs. 
 
Bagsy livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs, atat prin Compania Posta Romana, cat si prin operatori de curierat rapid, transportul fiind gratuit pentru toate localitatile deservite de catre operatorii de curierat rapid

Detalii livrare Fan Courier:

  • • 24h pentru majoritatea localitatiilor in Romania, daca plasati comanda pana in ora 15.00.
  • • 48h In urmatoarele situatii:
    • pentru localitatiile: Oradea, Baia Mare, Arad, Satu Mare, Botosani, Miercurea Ciuc, Timisoara, Zalau.
    • pentru comenzile plasate dupa ora 15.00.
    • pentru comenzile facute in weekend.

* Tarif diponibil doar pentru localitatiile cu punct de lucru Fan Courier.
* Pentru localitatiile fara punct de lucru Fan Courier, livrarea se taxeaza suplimentar cu 1,2RON/km fata de cea mai apropiata localitate cu punct de lucru Fan Courier.

Coletele se livreaza la adresa specificata de Dvs. in momentul plasarii comenzii sau pot fi ridicate direct de la Sediul Fan Courier din localitatea Dvs.Detalii livrare Posta Romana:

Coletul il ridicati de la Oficiul Postal de care apartineti, pe baza actului de identitate.

* Livrarea prin Posta Romana se poate face si Post Restant, trebuie doar sa ne specificati numarul oficiului postal de la care doriti sa ridicati coletul si in 3-4 zile lucratoare de la expedierea coletului, puteti merge direct la oficiul ales de dvs. si in momentul ridicarii coletului sa specificati ca acesta este trimis post restant.

Pentru a afla Oficiul Postal de care apartineti - click aici si introduceti localitatea si strada dvs.

Search engine powered by ElasticSuite
To Top